Smo gradbeno podjetje, ki že več kot 20 let naročnikom nudi strokovno in kakovostno izvedbo gradbenih projektov in investicij, od prenove pa do novogradnje. Naš osnovni cilj je zadovoljni naročnik, kar dosežemo tako, da prisluhnemo njegovim željam, mu nudimo brezplačno svetovanje in na koncu zamišljeno tudi »postavimo na trdne temelje«

Naše podjetje ima bogate izkušnje na področju gradenj in adaptacij stanovanjskih hiš, adaptacij stanovanj, adaptacij poslovnih prostorov. V sklopu gradbenega projekta sprva izdelamo podroben in strokoven popis del, na podlagi katerega končna cena izvedbe bistveno ne odstopa od predračuna. V fazi izvedbe vgrajujemo kakovostne in preverjene materiale v skladu z gradbenimi normativi, s čimer naši projekti po naših skoraj dvajsetletnih izkušnjah sodeč dosegajo najvišje kvalitativne in projektne standarde.

Že več let sodelujemo s skupino obrtnikov, s pomočjo katerih lahko prevzamemo projekt v celoti, ga organiziramo, časovno usklajujemo posamezna dela in izvajalce ter projekt zanesljivo izvedemo tudi do zaključne gradbene faze v dogovorjenem roku.

Za vsa opravljena dela zagotavljamo garancijo.

Več fotografiji najdete v galeriji.

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU 

Dolgi naziv: GI MAJHEN gradbeništvo, inženiring d.o.o.

Davčna številka: SI53500148

Matična številka: 8844755000

Naslov: Vaše 15L, 1215 Medvode

Kontakt: 041 923-378

TRR odprt pri DBS d.d.: IBAN SI56 1910 0001 0347 141