Kakovostna fasada je za objekt izrednega pomena, saj ščiti konstrukcijo pred vremenskimi vplivi, hkrati pa zagotavlja energetsko učinkovitost objekta.

Pri izdelavi fasade sta ključni uporaba visokokvalitetnih materialov in kakovostna izvedba, kar prispeva k estetski vrednosti objekta in ustrezni toplotni zaščiti.

Kvalificirani smo za izvedbo fasad z različnimi fasadnimi sistemi, tudi po kriterijih EKO sklada.

Izdelava različnih toplotno-izolacijskih fasad

Izvajamo vse vrste fasad priznanih proizvajalcev fasadnih sistemov (JUB, Baumit, Weber, Caparol…). S klasično zaribanim zaključnim slojem in toplotno izolacijo iz kamene volne ali EPS lahko dosežemo razmerje med toplotno prevodnostjo in debelino manjše od 0,230, kar ustreza tudi zahtevam EKO sklada.

Popravila tankoslojnih kontaktnih fasad

Toča, mehanske poškodbe in nekvalitetna izvedba predstavljajo vzrok pojava poškodb na tankoslojnih kontaktnih fasadah. S sanacijo poškodb na fasadi se prepreči pojav poškodb na konstrukciji zaradi vremenskih vplivov in vlage, prav tako pa se zagotovi ustrezen zunanji izgled fasade.

Manjša popravila klasičnih fasad – teranov

Klasične fasade – teranove so na stanovanjskih in nestanovanjskih stavbah še vedno prisotne, z leti in vremenskimi vplivi pa je pojav poškodb in razpok na tovrstnih fasadah neizogiben. Z uporabo starodobnih tehnik in ustreznih materialov je takšne poškodbe možno sanirati in preprečiti njihovo nadaljnjo širjenje.

Barvanje fasad

Z barvanjem fasade lahko zagotovimo enostavno in hitro osvežitev zunanjega izgleda objekta, brez večjih posegov na obstoječi fasadi in okolici.

Za dodatne informacije v zvezi s fasaderskimi deli nas lahko kontaktirate.