Načrtujete prenovo stanovanjske hiše ali drugega objekta? Potem smo lahko pravi naslov za vas.

Večina ljudi živi v hišah, zgrajenih v drugi polovici 20. stoletja, večinoma pa gre za objekte, zgrajene po tipskih načrtih, morda celo v lastni režiji in v marsičem ne ustrezajo več današnjim potrebam in standardom. Z ustreznim načrtovanjem prenove takšnih objektov se lahko tlorisna razporeditev popolnoma prilagodi trenutnim potrebam uporabnikov, z uporabo sodobnih materialov pri prenovi pa njeno življenjsko dobo podaljšate vse do prihoda novih generacij. 

Izvedba stopnišč, rušenje nenosilnih in nosilnih sten, izdelava novih okenskih ali vratnih odprtin je le nekaj izzivov, s katerimi se v praktično srečujemo vsak dan. Vsak gradbeni projekt predstavlja pravi izziv za projektante in izvajalce, le z dobrim načrtovanjem in skrbno izvedbo pa se da še tako zapletene probleme narediti izvedljive.

Projektiranje

V okviru projektiranja uskladimo vaše želje, finančne okvire in izvedljivost, kar združimo v končnih načrtih združimo v končno podobo projekta. Storitve projektiranja med drugim obsegajo: 

  • ogled, izmere in svetovanje
  • izdelava idejne zasnove obnove
  • izdelava projekta za izvedbo
  • statične presoje kompleksnejših gradbenih posegov
  • izdelava popisa del

V primeru, da prenovo vašega doma prepustite nam, sta projektiranje in priprava projektne dokumentacije za vas brezplačna. 

Gradbeno-obrtniška dela

Izvedba gradbeno-obrtniških del so bistven del prenove, ki s celovitim pristopom in kakovostno izvedbo vaš dom pridobi novo obliko. V sklopu prenove izvajamo vse od rušitvenih in zidarskih del do zaključnih gradbenih del, pri vodenju prenove pa strokovno povezujemo vse izvajalce z namenom, da izvedba poteka kar se da gladko, hitro in učinkovito. 

 

V kolikor se zanimate za celostno obnovo stanovanjske hiše ali drugega objekta, nas kontaktirajte na info@gi-majhen.si